Зрители подозрат Гала, че е в третия месец

Бременността първи базелязали  бдителните зрители

В понеделник водещата на “На кафе” се появи в ефир с тясна черна рокля, изпод която ясно си личеше коремчето й, по което може да се съди, че тя е поне в третия месец! Проличалата бременност видно притеснява тв-водещата, която през цялото време се опитваше смутено да прикрие наедрелия си корем с листовете на сценария, забелязаха всички.

Репортери на жълтата преса се свързали с Гала, която не отрекла новината, но същевремнно и не я потвърдила официално.

“Не искам да коментирам”, отсекла в холивудски стил 43-годишната тв-водеща, която неотдавна сподели публично, че е готова да роди дете на приятеля си Стефан.

“Той има дъщеря, която скоро ще стане на 4 години, но определено иска дете от мен. Трябва малко да ми се избистрят нещата и в професията, и в живота, за да мога да направя такава крачка. Знам, че нямам безкрайно дълго време и няма да чакам, докато стана на 50”, каза тогава Гала.

Плевенчанката и приятелят й, който е с 10 години по-млад от нея, бяха забелязани в АГ-клиниката на скандалната д-р Мазнейкова.

Според мълвата тв-водещата била на консултации, защото се подготвяла да зачене ин витро. Междувременно в последните си предавания тя кани известни гинеколози и обсъжда с жар темата за забременяването в напреднала възраст.

На снимка 1: Гала със засега единствената й дъщеря;
На снимка 2: Приятелят на Гала, Стефан

Инфо: BLife

 
По темата: ,