Звезда от „Октопод“ влиза в „Под прикритие“, БНТ озори bTV

Над половин милион гледаха „Под прикритие” по БНТ

Криминалната драма отново „отстреля” конкуренцията

По предварителни данни  над половин милион зрители са гледали „Под прикритие” в неделната вечер. Рейтингът на крими драмата  в часовия пояс от 21:20 до 22:20 е 7,3 %, а делът от аудиторията 20,8 %. При младата аудитория БНТ е постигнала рейтинг 6,1 % (18-49), а при активната 6,8 % (25-54). Данните ясно отчитат, че БНТ е изпреварила основните си конкуренти, които в същия слот имат рейтинг съответно 6,6 % за БТВ и 3,9 за Нова тв.

Новините за „Под прикритие” продължават. Микеле Плачидо най- вероятно ще се включи в антимафия войната на „Под прикритие”. Вече се водят преговори със звездата на „Октопод” за участие в хитовия сериал на БНТ. Филмът  събра нови почитатели на  Празника на българското кино в Рим, в специалната вечер посветена на новите филмови проекти на БНТ.

Голям интерес проявиха едни от най-големите италиански продуценти Марио Скуиланте и Масимо Теранова. Звездите на първия сезонен сериал на БНТ стъпиха на територията на хита в жанра – „Октопод”. Почитатели на „Под прикритие” дойдоха в римския Дом на киното специално за да се запознаят отблизо с любимите си герои.

Екслузивно пред БНТ в Рим Димитър Митовски каза: „Разработваме втория сезон. Мислим да разширим сюжета, ще се включи Интерпол и българската мафия в Европа.”

Под Прикритие – Епизод 8 – Трейлър 2011

Под прикритие – епизод 7:

 
По темата: , ,