Звезда от „Стъклен дом“ придружава абитуриентката на БГ Радио

Дарин и БГ РАДИО направиха Алекс Звезда на бала!

Красивата Александра Петрова от Стара Загора преживя супер емоционален момент и то на абитуриентската си вечер!

Победителката в традиционната кампания на БГ РАДИО Бъди звезда на бала 2011 стана дама на чаровния актьор Дарин Ангелов и застана в светлините на прожекторите за една вечер. На 24 май единадесетокласничката от гимназията с преподаване на чужди езици в Стара Загора “Ромен Ролан” се появи на бала си не само с бляскава рокля, но и с бляскав кавалер.

В ранния следобед на празничния ден актьорът Дарин Ангелов – Дарко с огромен букет от пролетни цветя и подаръци от БГ РАДИО се отправи към дома на абитуриентката и изненада развълнуваната Алекс.

Снимка с класа:

Тя има намерение да кандидатства международни икономически отношения в УНСС – София. Въпреки сериозното образование, което е избрала, Александра сподели, че вижда знак, че звездният й кавалер е актьорът Дарин Ангелов, тъй като мечтата й е да стане актриса.

За БГ РАДИО Александра каза: “Написах писмото една вечер и се надявах той да избере именно мен. Харесва ми на външен вид, а и като актьор”.

Думите на Дарко пък бяха: “Александра е много красива и артистична, и аз съм сигурен, че я очакват много щастливи моменти в бъдеще.” Той отправи покана към нея да го гледа в “Хъшове” в Народния театър “Иван Вазов”, когато дойде в София.

Без да подозира, че ще спечели промоцията на БГ РАДИО, Александра беше избрала цветовете за своя тоалет в цветовете на логото на радиото – жълто и черно, с което се беше съобразил и Дарко – жълта вратовръзка и костюм с  черна риза.

С какви впечатления останаха участниците в авантюрата:

Виж секцията на БГ Радио в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!