Звездата Джеймс Уудс надниква в бъдещето по Дискавъри

 „Бягство в бъдещето“ с холивудската звезда Джеймс Уудс

На 18 декември по Discovery Channel е първата спирка от вълнуващото пътешествие

На 18 декември 2013 от 21:00 ч. Discovery Channel ще излъчи първия епизод от шест-серийната нова поредица „Бягство в бъдещето с Джеймс Уудс“.

Ще се отправим на пътешествие с известния актьор, за да видим откритията, които променят света и тяхното влияние върху бъдещето.

Във всеки епизод ще разглеждаме една идея или откритие, които ще взривят съзнанието ви и коренно ще променят живота такъв, какъвто го познаваме. Какво се случва в сферата на иновациите? Какво означава това за нас? Джеймс ще зададе важните въпроси, ще разпали спорове и ще разкрие поразителната картина на бъдещето.

Как изглежда бъдещето? Това е въпрос, който вълнува писатели, философи и учени от хиляди години. Но бъдещето, което някога е съществувало само в човешкото въображение вече е факт.

Всеки ден учени из целия свят правят радикални открития, които променят начина по който възприемаме света. Думите „живот“ и „човек“ имат напълно различен смисъл. Идеята за далечно пътуване в космоса и телепатия са в рамките на нашите възможности. Неща, които някога са били по силите само на боговете – четене на мисли, създаване на живот от нищото, пътуване през времето и пространството, дори безсмъртие – сега са в ръцете на всеки един от нас.

Технологиите, създадени в лаборатории и университети вече водят до радикални промени в състоянието на човека, но ще имаме ли предвидливостта да използваме мъдро тези сили? Или ще станем жертви на технологичното си невежество? Бъдещето може да бъде едновременно невероятно и невероятно страшно.

„Бягство в бъдещето” е нов проект, в шест части, който ще разкрие тези забележителни открития. Всеки епизод изследва различен хоризонт на събитията, който критично ще промени живота такъв, какъвто го познаваме. Телепатия. Колонизиране в пространството. Вечен живот. Жители роботи.

Дали новините са добри или лоши, дали това е вълнуващо или ужасяващо, едно е сигурно –  всичко е на път да се промени.