Звезди спасяват ПФК “Берое” с благотворителен концерт

Алисия пее благотворително за ПФК “Берое”

Топ изпълнителката на “Ара мюзик” – Алисия, ще вземе участие в голям концерт под надслов “Жените на Стара Загора в подкрепа на футболен клуб “Берое”. Изявата е благотворителна и целта е спасяването на клуба от моментното му финансово затруднение.

Инициаторки на концерта са три старозагорки: Милена Колева – съдия в Районен Съд Стара Загора, Мария Нейкова – областен управител на Стара Загора от 2001 г. до 2009 г. и Красимира Чахова – сребърен медалист от Олимпиадата за ветерани в Сидни. Билетите са на цена 10 лв., като всички приходи отиват за ПФК Берое. Ще се продават в Стара Загора на всички каси на Булсатком, във фитнес зала “Библиотеката”, ресторант “Сан Суси”, ресторант “Фанси”, на пункт пред община Стара Загора.

“Не се замислих, когато ми предложиха, а приех веднага. Това е инициатива, която винаги бих подкрепила с желание. Поздравявам и инициаторките за активната им гражданска позиция”, сподели изпълнителката на “Ще ти дам”.

В концерта ще вземат участие без хонорар още детска вокална група Ян Бибиян, Миро, Теодор Койчинов, Анелия, Стефан Вълдобрев, Веселин Маринов, а водещ ще е Станимир Гъмов.

Всички, които са съпричастни на каузата и желаят да подпомогнат ПФК “Берое”, са добре дошли на стадион “Берое” в гр. Стара Загора на 21 ноември /събота/ от 18,00 ч.

 
По темата: ,