Звезди започват да връткат „Колелото на късмета“ по Нова

Лица на „Нова телевизия” играят благотворително в „Колелото на късмета”

Средствата ще бъдат използвани за купуване на кувьози за недоносени бебета. . .

В четири поредни петъка едни от най-известните лица на „Нова телевизия” ще играят благотворително в „Колелото на късмета”. Каузата, позната от „ВИП брадър 3”, е съвместна инициатива с „Ллайънс клуб”, и за всички играчи ще бъде една – купуване на кувьози за недоносени бебета със сърдечни проблеми за Националната кардиологична болница в София.

Този петък, 7 май, Ники Кънчев, Маги Желязкова и Витомир Саръиванов ще покажат на зрителите една перфектна екипна игра, донесла им 8500 лв. Тримата водещи трябваше да разгадават лексика, свързана по някакъв начин с  „Биг брадър” – наблюдение, семейство, шпиониране. . .Най-знаещ в отбора се оказа водещият на „Сблъсък”.

Иван , Андрей и малка сладка Бианка ще доказват бързината и ловкостта на умовете си следващия петък, 14 май. Те правят едно супер забавна състезание, в което Андрей – враг номер 1 на червения цвят, играе именно с него, и то само заради благородната кауза. . . И може би това е кадемът за страхотната игра, която прави с помощта на съотборниците си.