Звездите на „Като две капки вода“ в почивка до 12 май

Милица ще прави пролетно почистване, а Иво ще играе тенис по време на празниците – на 12 май се завръщат в „Като две капки вода”

Като две капки вода – 12 май – от 20.00 часа по Нова

Участниците в “Като две капки вода” ще си имат дълга почивка, но въпреки празниците всеки от тях ще репетира и за следващия си образ.

Любимият водещ от сутрешния блок на Нова “Здравей България” – Павел, работи неуморно. За него няма и минута почивка покрай новата му роля на Том Джоунс, която трябва да представи в деветия лайв от предаването. Има и мъже, на които им отиват къси поли и дълги коси. Това доказа Иво с неговите многобройни женски превъплъщения, които толкова добре му прилягат, че дори бихме се усъмнили дали това не е оригиналът. Танев не е планувал почивка, защото твърди, че София е чудесна по време на поредни почивни дни. Той ще остане тук и ще играе тенис, а на 12-и май ще го видим като Бруно Марс.

Друга от звездите – Мая Бежанска, ще се разходи по музикалния подиум на 9-и май, където е поканена да връчи една от наградите на “Годишните музикални награди на БГ радио”, а Милица е запланувла пролетно почистване на двора си. Неве, заедно с децата и половинката си Краси Ванков заминават извън София. Тя иска да се подготви за Шер в тиха семейна обстановка, а шоуто така или иначе ще бъде гръмко и динамично.

Следващият лайв в „Като две капки вода” ще бъде на 12 май, от 20.00 часа по Нова. Тогава ще видим и Къци като The Cranberries, Стефания като Kiss, Нети като Монсерат Кабайе и Деян като Ейми Уайнхаус.