Звездите на „Стъклен дом“ поляха края на сериала – снимки

Филм  за „Стъклен дом” – в bTV Репортерите в неделя от 19:30 ч.

Тази неделя в предаването „bTV репортерите” зрителите отново ще се срещнат със звездите от култовия български сериал „Стъклен дом”. Няколко дни след края на снимките на сериала репортерът Кристина Владимирова се видя с Калин Врачански, Радина Кърджилова и Бойко Кръстанов. Какво правят, когато не бързат за снимки? Какво им липсва най-много след края на сериала и какво от снимачната площадка няма да забравят никога?  Актьорите ще разкрият и с какво ще се занимават занапред.

Калин Врачански ще сподели коя сцена от „Стъклен дом” го е затруднила най-много, а Радина Кърджилова – кое я е разсмивало най-много по време на снимачния процес. Зрителите ще разберат и свикнаха ли младите звезди със славата и защо и до днес Бойко Кръстанов се изненадва, когато го разпознаят на улицата.

Още любопитни подробности за живота на звездите от „Стъклен дом” след края на снимките на сериала – тази неделя, от 19:30, в предаването „bTV Репортерите”.

Продуцент: Гена Трайкова

Гледай видео запис от предаването онлайн

***

Грандиозно парти по повод финалния сезон на „Стъклен дом” се състоя на 11 април в столичен клуб. Звездите от култовия сериал на bTV минаха тържествено по червения килим и изпълниха атмосферата с блясък и елегантност .

Снимки от изисканото парти:

party_styklen_dom
 
По темата: