Звездни стажанти + гледай онлайн, 10.05.2016 – 100 Кила и Албена Вулева в конфликт

Звездните стажанти се превръщат в живи манекени в новата си задача

Ново разместване изравнява силите в двата отбора

Финалът на „Звездни стажанти” е все по-близо, а до него ще стигнат само най-предприемчивите. Редиците вече се стягат за финалната битка, а задачите на стажантите стават все по-трудни.

Тази седмица те ще трябва цялостно да организират жива витрина, с живи манекени и в работещ търговски обект, а манекените ще бъдат самите те. Витрината на всеки отбор трябва да е брандирана, с подходящ слоган, а в основата на цялата постановка трябва да е здравословният сън и неговата изключителна важност за човека.

Миналата седмица в заседателната зала Албена Вулева изказа пред Боса своето възмущение от 100 Кила, а за най-голяма изненада на Явор, Юлиян се присъедини към думите на журналистката. Тази седмица предстоят тежки сблъсъци в „Отборът”. Обиден от квалификациите, които му бяха преписани, Явор ще предприеме нова тактика и ще реши да пести идеите си и да ги споделя с останалите само в краен случай. Тази промяна в поведението му няма да се хареса на Албена и конфликтите в „Отборът” ще зачестят.

В напълно противоположно настроение ще работят „Ангелите на Шарлопов” тази седмица. След новите попълнения в редиците им, Марта и Рут ще заработят заедно като добре смазана машина, а от неразбирателствата помежду им няма да има и следа. Дори асистентът на г-н Шарлопов – Андрей ще изкаже своята изненада от отличната работа на двете дами, а дали това няма да донесе най-после така желаната победа на женския отбор, предстои да разберем.

Как ще се справят звездните стажанти с новата си задача и ще им осигури ли тя билет за финала? Кои стажанти ще поемат отговорната роля на проджект мениджъри? Кой е отборът, който ще се увенчае с победа и кой ще загуби един съотборник, ще разберем във вторник и сряда от 21 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук„>тук или тук

Видео анонс –