Звездно лято в Hacienda Beach – Лозенец със Стивън Сегал и Лили Иванова

Стивън Сегал открива сезона на Hacienda Beach

Концерти, изложби и спортни събития през Лято 2014

На 26 юни ще е официалното откриване на комплекс Hacienda Beach-Лозенец, който наложи нов стил и класа в нощния живот край морето. Това обяви на специално медийно събитие в Art Club Champagne Room Димитър Тодоранов-собственик на клуба, който разкри подробности около програматана Hacienda.

Стартът ще бъде даден с уникален концерт на Стивън Сегал, който пристига на морето по неговата личнапокана. Американският филмов актьор, продуцент, режисьор, майстор по бойни изкуства, музикант и заместник шериф ще акостира в Лозенец със своята Steven Seagal Blues Band. Холивудската звезда ще участва и в демонстрации по карате, сподели г-н Тодоранов, който е треньор на националния отбор по шотокан карате-до. Сегал ще бъде посрещнат като истинска звезда и ще разгледа родното Сен Тропе в компанията на своят екип.

Hacienda Beach е първият клуб в България, в който ще бъде презентирана най-скъпата звукова система L-acoustics. Престижната френска компания е избрала именно морското заведение, за да представи уникалната техника. До момента в Източна Европа единствената дискотека, която работи с тази система е Bamboo Club в Румъния. L-acoustics подготвят и специално парти в Лозенец, на което ще бъдат демонстрирани достойнствата на  кристалния звук.

През цялото лято предстоят много арт-прояви, концерти, и спортни състезания. В клубът отново ще звучи само актуална и съвременна музика. И тази година в Hacienda Beach ще се изявяват Васил Найденов, Орлин Павлов, „Сигнал“, „Тоника“, Любо Киров. Свой концерт ще има и Графа, който ще пее навръх рождения си ден и ще празнува заедно със своите почитатели.

Примата на родната музика Лили Иванова също ще зарадва своите фенове в Лознец с нов уникален концерт. „Най-голямата българска певица готви изненада. Най-вероятно ще направи и един дует, но засега няма да издаваме повече подробности“, заяви пред родните медии г-н Тодоранов.

И това лято в Hacienda Beachще пускат най-актуалните диджеи, които ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат DJ Dimo, DJ Kеy, DJ Vaskes, DJ Kaiski, DJ Mascota и Ясен Петров. Изненада за феновете ще е участието на световни резиденти от Ибиса и Монако, които ще гостуват за първи път в Лозенец.

„Изложбите също ще са част от активния арт живот на морето“, сподели арт-директора на Hacienda Beach Стефан Божков, който обеща разнообразни прояви за жителите и гостите на Лозенец.

През целия летен сезон посетителите на Hacienda Beach ги очакват уникални партита, концерти и събития, които ще отбележат по неповторим начин Лято 2014.

 
По темата: